Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Δελτία Τύπου, Πολιτική

Δήλωση Ν. Κακλαμάνη για κοινή συνέντευξη Τύπου Υπουργού Υγείας και Δημάρχου Αθηναίων

13 Ιουλίου 2011 – 17:13

Δήλωση Ν. Κακλαμάνη για κοινή συνέντευξη Τύπου Υπουργού Υγείας και Δημάρχου Αθηναίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την κοινή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου και του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόβλημα της δημόσιας υγείας στην πόλη της Αθήνας δεν είναι μόνο ορισμένες δράσεις προληπτικής ιατρικής (τεστ ΠΑΠ, κάπνισμα, καρκίνος του μαστού), οι περισσότερες εκ των οποίων γίνονταν ήδη, με επιτυχία, τα προηγούμενα χρόνια. Το πρόβλημα, εξαιτίας της άκρατης λαθρομετανάστευσης, είναι η έξαρση ασθενειών, όπως η φυματίωση, η ηπατίτιδα και το AIDS.

Γι’ αυτή την υγειονομική «βόμβα», για την οποία έχω, εγκαίρως, μιλήσει και ενημερώσει τόσο την πολιτεία όσο και τη δημοτική αρχή, τίποτα δεν ειπώθηκε και κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν εξαγγέλθηκε, κατά τη σημερινή επικοινωνιακού τύπου συνέντευξη των κ. κ. Λοβέρδου και Καμίνη.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του κ. Καμίνη να κάνει αισθητή την παρουσία του, ως δημάρχου, λυπάμαι , όμως, για τη συμμετοχή του κ. Λοβέρδου σε αυτό το παιχνίδι των αστείων εντυπώσεων…»