Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

Δήλωση για τη συνέντευξη του Γ. Καμίνη στον «BHMA FM 99,5»

19 Δεκεμβρίου 2011 – 15:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ακόμη μία φορά, με σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε ότι είναι δήμαρχος περιορισμένης ευθύνης και όχι αντάξιος των Αθηναίων.

Για ακόμη μία φορά, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της παραίτησης από τα καυτά προβλήματα της πρωτεύουσας, πετώντας από πάνω του το μπαλάκι των ευθυνών, για όλα όσα τραγικά συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και των γειτονιών της, εδώ και ένα χρόνο.

Ο κ. Καμίνης, όμως, δεν πρέπει να ξεχνά και οφείλει να αναλογιστεί τι έλεγε προεκλογικά και τι υποσχόταν. Ας τα εφαρμόσει, λοιπόν, αν και εφ’ όσον μπορεί.

Τώρα, που συνειδητοποιεί το βάρος των προβλημάτων της πόλης, καταλαβαίνει πως δεν αρκούν για την προσωπική σωτηρία του η στήριξη ούτε των πολιτικών φίλων που διέθετε προεκλογικά, ούτε η πιστή υπηρέτηση του μνημονίου και της τρόικας, ούτε, τέλος, τα γνωστά εκδοτικά συμφέροντα, που τον «διαφήμιζαν» και τον «διαφημίζουν».

Το κρίμα είναι, ότι τον πανικόβλητο και θεατή, δήμαρχο της πρωτεύουσας τον «πληρώνουν» οι δημότες του δήμου της Αθήνας. Ενός δήμου, που σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του κ. Καμίνη, «καταρρέει» και δυστυχώς, μέρα με τη μέρα, μετατρέπεται σε… κοινότητα»