Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

Ενέργειες Γ. Καμίνη για το στολισμό της Αθήνας

25 Νοεμβρίου 2011 – 12:53

Δήλωση για τις ενέργειες του Γ. Καμίνη σχετικά με το στολισμό της Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις ενέργειες του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γ. Καμίνης βρήκε την «λύση» για τα χιλιάδες λουκέτα στα μαγαζιά της Αθήνας!

Σε συνεργασία με τη «Σχολή Καλών Τεχνών», όπως υποσχέθηκε, θα στολιστούν οι βιτρίνες των κλειστών μαγαζιών, μήπως και έτσι φωτιστούν λίγο οι σκοτεινοί δρόμοι της πόλης, καθώς ούτε μία νέα λάμπα δεν έχει προστεθεί, επί ένα χρόνο, στον φωτισμό της πόλης.

«Φοβερές» πράγματι προσπάθειες για ενίσχυση του εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας!

Την ίδια ώρα, αρνήθηκε να εφαρμόσει την πολιτική που ακολουθήθηκε επί δημαρχίας μου, με την οποία παρείχαμε πλήρη απαλλαγή, για ένα χρόνο, από τα δημοτικά τέλη στα καταστήματα που είχαν υποστεί φθορές από τους «οργισμένους» διαδηλωτές.

Η ανεύθυνη πολιτική που ακολουθείται από τη σημερινή δημοτική αρχή του κ. Καμίνη έχει σαν αποτέλεσμα η Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να γιορτάσει Χριστούγεννα χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Η θλίψη και η μιζέρια, δυστυχώς, φαίνεται πως θα αποτελέσουν κυρίαρχα στοιχεία, γιορτινές μέρες, για την πρωτεύουσα της Ελλάδος, την Αθήνα μας»