Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

Επεισόδια στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9,84”.

12 Απριλίου 2011 – 13:04

Αθήνα 9,84 στα 98,3FM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τα επεισόδια έξω από το κτίριο του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», μεταξύ συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων και δυνάμεων των ΜΑΤ, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γιώργος Καμίνης αποφάσισε, χθες, να βγάλει τη μάσκα του ψευτοδημοκράτη και του ψευτοσυνήγορου του πολίτη και να φορέσει την αντιασφυξιογόνα μάσκα των ΜΑΤ.

Με τη συμπλήρωση 100 ημερών από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα «δημάρχου» στην Αθήνα, συνέδεσε το όνομα του με μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορικής μας πόλης.

Ο κ. Γ. Καμίνης έφτασε σε σημείο, να επιστρατεύσει τα ΜΑΤ και τη βία εναντίον των συμβασιούχων, έξω από το ιστορικό κτίριο του «Αθήνα 9,84», με αποτέλεσμα τρεις απ’ αυτούς να οδηγηθούν στα νοσοκομεία, με προβλήματα υγείας.

Αν αυτή είναι η Δημοκρατία, που ευαγγελίζεται ο δήμαρχος της πόλης των Αθηνών και ο πρώην συνήγορος του πολίτη, τότε να τη χαίρεται. Εμείς δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, που έχει πάρει, προκειμένου να υπηρετήσει την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του πολιτικού του μέντορα, Στέφανου Μάνου αλλά και του πολιτικού προϊσταμένου, Γιάννη Ραγκούση.

Το «ευτύχημα» είναι ότι, πολύ σύντομα, ο κ. Γιώργος Καμίνης, φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο. Το δυστύχημα είναι για την Αθήνα και τους δημότες της.

Η σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν πλησιάζει… Τα ψέματα, ως γνωστόν, έχουν «κοντά ποδάρια». Αυτός είναι και ο εφιάλτης του».