Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

Κατάθεση τροπολογίας για την Διπλή Ανάπλαση (Δελτίο Τύπου)

9 Μαΐου 2011 – 16:12

Νικήτας Κακλαμάνης για Διπλή Ανάπλαση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε αφορμή την ανακοίνωση της κατάθεσης, εντός της εβδομάδας, στη Βουλή, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, της τροπολογίας για τη Διπλή Ανάπλαση, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την, έστω με μεγάλη καθυστέρηση, κατάθεση, στη Βουλή, της νομοθετικής ρύθμισης για το πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης «Βοτανικού-Λεωφόρου Αλεξάνδρας», η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη πολεοδομική-περιβαλλοντική ανάπλαση-παρέμβαση στην ιστορία της πόλης των Αθηναίων.

Η ικανοποίηση μας ενισχύεται περισσότερο γιατί αυτή η ρύθμιση αποτελεί προϊόν σκληρής δουλειάς και συνεργασίας της δικής μας δημοτικής αρχής, με την κεντρική κυβέρνηση και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο μόνος που ακόμη …ενημερώνεται και …μελετά το θέμα, είναι ο δήμαρχος, κ. Γ. Καμίνης, ο οποίος, μέχρι στιγμής, φοβάται, να τοποθετηθεί και να συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω των συγκρουόμενων απόψεων, που υπάρχουν στο εσωτερικό της παράταξης του».