Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Πολιτική

Σύσκεψη “Δράσεις Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης”

29 Δεκεμβρίου 2011 – 12:35

Δήλωση Ν. Κακλαμάνη για τη σύσκεψη με θέμα: "Δράσεις Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, με θέμα «Δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χθες παρακολουθήσαμε ένα ακόμη τηλεοπτικό σόου, αυτή τη φορά παρουσία του κ. Λ. Παπαδήμου και με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Για πέμπτη φορά, εξαγγέλθηκε πρόγραμμα 5μηνης απασχόλησης, με αμοιβή κάτω των συλλογικών συμβάσεων, για θέματα αυτεπιστασίας στους δήμους.

Για όλες τις άλλες δράσεις που συζητήθηκαν (Βοήθεια στο Σπίτι, πρόνοια για γυναίκες-θύματα βίας, Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑμεΑ,  Βρεφικοί-Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί-ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ) ακούστηκαν ευχολόγια και αόριστες «δεσμεύσεις».

Αναρωτιέμαι αν ο παρευρισκόμενος κ. Καμίνης ενημέρωσε τον κ. πρωθυπουργό ειδικά για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς ότι, λόγω εγκληματικής αμέλειας του ιδίου και της διορισμένης από αυτόν προέδρου του Δημοτικού Βρεφοκομείου, ο Δήμος της Αθήνας δεν υπέβαλλε πρόταση και έχασε χρηματοδότηση περίπου 10 εκ. ευρώ… Ντροπή»