Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Βουλή, Δελτία Τύπου, Ερωτήσεις, Πολιτική

Ο κ. Τόσκας αγνοεί την κατάσταση στο Λόφο του Στρέφη

19 Απριλίου 2018 – 14:24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: «Ο κ. Τόσκας αγνοεί την κατάσταση στο Λόφο του Στρέφη»

Η απόσταση που χωρίζει τον Λόφο Στρέφη από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι μόλις 4,5 χιλιόμετρα αλλά ο Νίκος Τόσκας δεν μπορεί να διαπιστώσει, ότι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες  και ιστορικές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε άβατο ναρκομανών, λαθρομεταναστών και παραβατικών ατόμων!

Αυτό φαίνεται να προκύπτει από την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με την «παιδική χαρά του διαβόλου» στο Λόφο Στρέφη.

Ο κ. Τόσκας, όμως, εκτίθεται ακόμη περισσότερο, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων επιβεβαιώνουν, με επίσημα στοιχεία, την άθλια κατάσταση στη συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας.

Στοιχεία, μάλιστα, που διαβίβασε στη Βουλή ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης!

Την ίδια στιγμή, στη δική του απάντηση, ο κ. Τόσκας επικαλείται την ύπαρξη «επικαιροποιημένων Επιχειρησιακών Σχεδίων Δράσης, σε 24ωρη καθημερινή βάση, με αναντίρρητα (!) θετικά αποτελέσματα».

Προφανώς για εκείνον όλα βαίνουν καλώς στην πολύπαθη περιοχή του Λόφου του Στρέφη.

Ίσως πριν απαντήσει ο κ. Τόσκας θα έπρεπε να τηλεφωνήσει στον Π. Σκουρλέτη ή να είχε βρεθεί ο ίδιος στο σημείο. Θα είχε στείλει σίγουρα διαφορετική απάντηση για το «έργο» του στην περιοχή…

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Ν. Τόσκα

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Π. Σκουρλέτη

Διαβάστε εδώ τα στοιχεία του Δήμου Αθηναίων