Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Εκλογές 2014

Ορθοπεταλιές του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Νικήτα

25 Απριλίου 2014 – 14:14

Φαίνεται ότι η Σοφία, η νεαρή Αθηναία φίλη του Νικήτα, που τριγυρίζει την πόλη με το ποδήλατο και το σκυλάκι της τον Τέλη και γεμίζει το μπλοκάκι του με σημειώσεις-υποδείξεις για την πόλη, δημιουργεί “ρεύμα”.

Έτσι τις τάξεις της κίνησης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», έρχεται να πυκνώσει, ο δημοσιογράφος-εκδότης αλλά και γιατρός, Μιχάλης Παπαδόπουλος, που προέρχεται από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών “Επιμένουμε Αθήνα- Γ. Αμυράς “.

Εκπρόσωπος της κίνησης στις εκλογές του 2010 αλλά και μέλος του ΔΣ της ΔΕΡΑ (Αθήνα 984 ), πατάει κι αυτός μαζί μας «το πετάλι» και ξεκινάμε, όλοι μια παρέα, να πλημμυρίσουμε ξανά τους δρόμους της πόλης, με ενέργεια και αισιοδοξία…

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος σπούδασε και εργάστηκε ως γιατρός αλλά αγάπησε και από το 2003 υπηρετεί αποκλειστικά τη δημοσιογραφία.

Το Athens4u, ένα δίγλωσσο περιοδικό για την πόλη μας, η εκπομπή «ο δρόμος για το σπίτι» στον δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» αλλά και το «Πάμε Ελλάδα», ήταν μερικές από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, με θεματικό περιεχόμενο τους προορισμούς, τους ανθρώπους και τις συνήθειες της Αθήνας.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.