Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Facebook-Twitter, Αυτοδιοίκηση

Το σχέδιο “Καλλιρρόη”, που αγνοούσε ο Καμίνης…

9 Δεκεμβρίου 2013 – 14:20

Μετά από μία σχεδόν ολόκληρη δημαρχιακή θητεία, με τα καιρικά φαινόμενα κατά περιόδους να θέτουν σε κίνδυνο την περιουσία και σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τη ζωή των πολιτών, ο κ. Καμίνης «ανακάλυψε» ότι επί των ημερών μου στο Δήμο Αθηναίων (από τον Σεπτέμβριο του 2007!) είχαμε συντάξει ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, με την επωνυμία «Καλλιρρόη», που ενεργοποιούσε αυτόματα τους μηχανισμούς προστασίας των πολιτών και των περιουσιών τους από έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Μάλιστα, το σχέδιο «Καλλιρρόη» προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διαρκή παρακολούθηση της καλής λειτουργίας και του καθαρισμού των φρεατίων, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ και μία διετία, καθώς δεν υπήρχε εργολαβία καθαρισμού. Στοιχείο καθοριστικό για να μη μετατρέπεται με την πρώτη μπόρα η Αθήνα σε… τεχνητή λίμνη.

Όλα αυτά όμως, φαίνεται ότι ήταν «ψιλά γράμματα» για τον κ. Καμίνη, μέχρι την περασμένη Πέμπτη (05/12/13) όταν, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, με… έκπληξη πληροφορήθηκε την ύπαρξη του εν λόγω σχεδίου και ζήτησε την άμεση κατάθεση του από την παράταξή μας, προκειμένου να ξεκινήσει την εφαρμογή του από εδώ και πέρα!!!

Για πολλοστή φορά, δυστυχώς, αποδεικνύεται το μέγεθος ανικανότητας της δημαρχίας-Καμίνη, που έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, σε μία μικρή κοινότητα…

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το σχέδιο «Καλλιρρόη.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.