Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014

Να σταματήσουν οι πολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα

9 Απριλίου 2014 – 18:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να σταματήσουν οι πολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα

Η δημοτική αρχή του κ. Καμίνη επιχείρησε χθες (08/04) να υλοποιήσει απόφαση δημιουργίας παιδικής χαράς στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, για την οποία δεν υπήρχε σαφής προσδιορισμός του χώρου. Σημειώνεται ότι τόσο η αρμόδια αντιδήμαρχος, κα Σ. Σπυροπούλου, όσο και ο μηχανικός αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις νυν και υποψήφιων συμβούλων για το τι εργασίες εκτελούνταν στο σημείο.

Από τη δημοτική παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» βρέθηκαν στην περιοχή οι Φώτης Ιγνατίου (δημοτικός σύμβουλος), Ινές Αγγελή-Λυκούδη  (σύμβουλος 6ης κοινότητας), Χρήστος Παπαχριστόπουλος  (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος), Γιάννης Παγώνης (υποψήφιος σύμβουλος 6ης κοινότητας) και Θανάσης Χατζηβασιλείου  (υποψήφιος σύμβουλος 6ης κοινότητας), οι οποίοι μαζί με κατοίκους, που είχαν συγκεντρωθεί, παρενέβησαν και ανάγκασαν τα συνεργεία του δήμου να αποχωρήσουν.

Το ίδιο απόγευμα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, Σάκης Κολλάτος, παρευρέθηκε στο συμβούλιο της 6ης κοινότητας. Στόχος της παρουσίας του ήταν να δοθεί τέλος στις αποσπασματικές ενέργειες, που λαμβάνουν χώρα στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, απαιτώντας άμεσες ενέργειες, που θα βοηθούν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επαγγελματιών και λύση στο θέμα του χώρου αθλοπαιδιών, που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή.

Παραμένοντας πιστοί στις απόψεις μας:

Επισημαίνουμε ότι οι πολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα –όπως τονίζουν και οι ίδιοι καιρό τώρα- πρέπει να σταματήσουν.

Ζητάμε να γίνει η συνολική ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, με ένα δρομολογημένο έργο πνοής, που ο κ. Καμίνης αδιαφορώντας άφησε να απενταχθεί από το πρόγραμμα υλοποίησης του.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τους κατοίκους τους Αγ. Παντελεήμονα, διεκδικώντας την χαμένη ποιότητα ζωής τους, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση της περιοχής.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.