Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014, Νικήτας Κακλαμάνης

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αθηναίων

28 Μαρτίου 2014 – 18:04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Ν. Κακλαμάνη στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αθηναίων

«Δεν θα υπήρχε πόλη χωρίς δήμο και δεν θα υπήρχε δήμος χωρίς εργαζόμενους». Αυτή τη φράση υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη σημερινή του επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων.

Ο Ν. Κακλαμάνης τόνισε χαρακτηριστικά τη σημαντική συμβολή των εργαζομένων, ώστε η πόλη να κρατηθεί όρθια στα Δεκεμβριανά του 2008.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και την επιστροφή του στον δημαρχιακό θώκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη:

«Σήμερα επισκεφθήκαμε μαζί με τους συνεργάτες μου τα κεντρικά γραφεία του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων. Δεν θα υπήρχε πόλη χωρίς δήμο και δεν θα υπήρχε δήμος χωρίς εργαζόμενους. Εκείνο που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μου είναι ο Δεκέμβριος του 2008, όταν η πόλη κρατήθηκε όρθια χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων του δήμου, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στη δημοτική αρχή, επικεφαλής της οποίας τότε ήμουν εγώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για την απίστευτα θερμή υποδοχή, που επιφύλαξαν τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου και ελπίζω η ευχή τους, ότι θέλουν να με δουν εδώ, στις 25 Μαΐου, να πιάσει τόπο. Τους ευχαριστώ πολύ»

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.