Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

Kόστος δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού “Αθήνα 9,84”

1 Μαρτίου 2011 – 16:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τα όσα ανακριβή αναφέρει, το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σχετικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τακτική του ψέματος και της προπαγάνδας έχει γίνει το βασικό πολιτικό όπλο του κ. Γ. Καμίνη.

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επιχείρησε να αποπροσανατολίσει, ώστε τα φώτα της δημοσιότητας να μη στραφούν στη διάλυση του «Αθήνα 9,84», υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει δημοσιογράφος που αμείβεται με 6.000 ευρώ μηνιαίως και διαμένει εκτός Αθηνών».

Ο κ. Καμίνης λέει ψέματα. Επικαλέστηκε το προσωπικό απόρρητο για να μη δώσει το όνομα του δημοσιογράφου. Συμφωνούμε. Υπάρχει όμως τρόπος να διασφαλιστεί το απόρρητο. Τον καλούμε να δώσει το όνομα σε τρεις δικηγόρους της αρεσκείας του, με τα απαραίτητα στοιχεία. Δεν θα το κάνει γιατί τέτοιος δημοσιογράφος δεν υπάρχει.

Συνεχίζοντας την επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ο

κ. Γ. Καμίνης έχει δώσει τις τελευταίες ημέρες διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84».  Σε συνέντευξή του, πριν από 3 ημέρες, ανέφερε ότι το γενικότερο κόστος του ραδιοσταθμού είναι 17 εκ. ευρώ και μόλις χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο… κατέβασε το κόστος στα 12,5 εκ. ευρώ. Το συνολικό λειτουργικό κόστος του -για να μην εκτίθεται αδίκως ο κ. Καμίνης- είναι 9,5 εκ. ευρώ.

Απ’ ότι φαίνεται, μετά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο Δήμο της Αθήνας, ο κ. Καμίνης έχει βάλει πλώρη να διαλύσει τον πρώτο ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό».

 

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.