Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014, Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στην 3η Δημοτική Κοινότητα

28 Απριλίου 2014 – 15:51

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε χθες στον Πολυχώρο «Μελίνα Μερκούρη», στην περιοχή των Πετραλώνων, ενώπιον 400 κατοίκων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας (Θησείο, Άνω-Κάτω Πετράλωνα, Βοτανικός).

Ο Ν. Κακλαμάνης υπενθύμισε τα έργα, που είχε πραγματοποιήσει την τετραετία (2007-2011) στην περιοχή (παιδική χαρά και βρεφονηπιακό σταθμό στα Κάτω Πετράλωνα, ανακαίνιση και άνοιγμα του «Πέτρινου Καφενείου» στο Βοτανικό, τις δύο πλατείες στο Γκάζι, την ανάπλαση της οδού Περσεφόνης, την ανακατασκευή του γηπέδου στο Ρουφ, την αγορά 120 στρεμμάτων για πράσινο στον Ελαιώνα κ.λ.π.).

Παράλληλα, παρουσίασε κομμάτια του νέου προγράμματος, τόσο για την επιτροπή της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, όσο και για το σύνολο της πόλεως των Αθηνών.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι, ενώ η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να έχει διάρκεια περίπου 45’, τελικά διήρκεσε 90’, λόγω του ενθουσιασμού των παρευρισκομένων, καθώς και του διαλόγου που υπήρξε στη συνέχεια, ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και στους κατοίκους της περιοχής.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.