Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου

«Όχι χαράτσι στους δημότες της Αθήνας»

10 Ιανουαρίου 2011 – 17:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ: « ΟΧΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζονται «καταγγελίες», μέσω δημοσιευμάτων, για «ατασθαλίες» στον Δήμο της Αθήνας. Παρά το γεγονός, ότι τα οικονομικά του δήμου δεν είναι σε κακή κατάσταση, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι δηλώσεις του νυν δημάρχου Αθηναίων, φαίνεται ότι κάποιοι θεωρούν πως με τη μέθοδο των συνεχών «καταγγελιών», για «ανύπαρκτα» γεγονότα, μπορούν να προετοιμάσουν το έδαφος για να εφαρμόσουν το σχέδιο τους.  Δηλαδή, την αύξηση των δημοτικών τελών. Αύξηση, που θα είναι δυσβάσταχτη για τους δημότες της Αθήνας.

Οι μπαλωθιές στον αέρα, για να προκληθεί κλίμα, ώστε η νέα δημοτική αρχή να υλοποιήσει ανεμπόδιστα τα σχέδια της- με ένα από τα πιο σοβαρά να είναι η αύξηση των δημοτικών τελών- δεν αποτελεί μία μέθοδο, που θα αποδώσει καρπούς.  Γι’ αυτό και θα θέλαμε, να προειδοποιήσουμε ότι:

  1. Τα πλάνα της νέας δημοτικής αρχής, των πολιτικών της προισταμένων και των προστατών της, θα αποκαλυφθούν σε κάθε περίπτωση.
  2. Θα καταγγείλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια αντίκειται στο δημοτικό και δημόσιο συμφέρον, ασκώντας και τηρώντας απαρέγκλιτά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις, που μας δίνει η θέση μας.
  3. Θα ελέγχουμε και θα εξετάζουμε ενδελεχώς κάθε ενέργεια της νέας δημοτικής αρχής.
  4. Να γνωρίζουν άπαντες, ότι δεν πρόκειται, με γκεμπελίστικες μεθόδους, να υποχωρήσουμε, προκειμένου να ασκήσουμε το καθήκον μας, που είναι διαφάνεια παντού. Τέλος,  ας  θυμούνται ορισμένοι ότι ο καιρός έχει γυρίσματα…

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.