Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014, Νικήτας Κακλαμάνης

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

27 Μαρτίου 2014 – 15:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνάντηση Ν. Κακλαμάνη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο

Η συνέχιση της συνεργασίας Δήμου Αθηναίων και Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία την τετραετία κατά την οποία ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν δήμαρχος, τέθηκε επί τάπητος, κατά τη σημερινή συνάντηση του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου και του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας.

Ο Ν. Κακλαμάνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για το σχέδιο της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», προκειμένου να ανακουφιστούν αναξιοπαθούντες δημότες της πόλης και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις, μετά τη συνάντηση:

Νικήτας Κακλαμάνης:

«Με την Εκκλησία της Ελλάδος και προσωπικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και τους συνεργάτες του, τα τέσσερα χρόνια που ήμουν δήμαρχος είχαμε ξεκινήσει και προχωρήσει σε μία εκπληκτική συνεργασία, για την ανακούφιση, χωρίς καμία διάκριση αναξιοπαθούντων δημοτών μας και όχι μόνο. Σήμερα ήρθα και τον ενημέρωσα για το τι επιπλέον έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε, αν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με εμπιστευτούν πάλι στη θέση του δημάρχου της Αθήνας. Να του ζητήσουμε την ευχή του και βεβαίως σε μία τέτοια περίπτωση τη συνέχιση της συνεργασίας, που είχαμε ξεκινήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ»

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος:

«Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρώην κ. δήμαρχο. Καλά έργα επιτελέσθηκαν και θεωρώ χαρά μου, που σήμερα ήρθε και μου υπενθύμισε ωραίες συνεργασίες. Άκουσα για τα σχέδια του, για τις προθέσεις του και θέλω να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή επιτυχία»

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.