Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014

Συνάντηση με διοίκηση Ε.Κ.Α.

26 Φεβρουαρίου 2014 – 15:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση Νικήτα Κακλαμάνη με τη διοίκηση του Ε.Κ.Α. 

Τις επαφές με κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.), ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Ν. Κακλαμάνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και συζήτησαν τόσο τα προβλήματα, όσο και τις λύσεις, ώστε η Αθήνα να αποκτήσει  και πάλι την κοινωνική της συνοχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μετά τη συνάντηση, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α., για τη θερμή υποδοχή που μου επεφύλαξαν, για την ουσιαστική κουβέντα που είχα μαζί τους και για την από κοινού δέσμευση να ξεκινήσουμε εκ νέου, εφ’ όσον εκλεγώ δήμαρχος, τη συνεργασία που είχαμε και η οποία σταμάτησε επί δημαρχίας-Καμίνη.

Συγκεκριμένα, συμφωνήσαμε:

1) Να παραχωρηθεί ξανά ραδιοφωνικός χρόνος, κάθε εβδομάδα, στον «Αθήνα 9,84», για να παρουσιάζει το Ε.Κ.Α. θεσμικά προβλήματα των εργαζομένων. Κάτι το οποίο καταργήθηκε από τον νυν διευθυντή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, προφανώς με τις ευλογίες του κ. Καμίνη.

2) Να επαναλειτουργήσει η Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών του Ε.Κ.Α., σε χώρο της Τεχνόπολις.

3)Να αρχίσει ξανά η διεξαγωγή του τριήμερου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του ΕΚΑ, σε χώρο που θα παραχωρεί ο δήμος στη Τεχνόπολις.

Βασική μου προτεραιότητα είναι η κοινωνική συνοχή της πόλης της Αθήνας και για αυτό απαιτείται η πλήρης συνεργασία Δήμου Αθηναίων και ΕΚΑ για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α., Μιχάλης Λιαγούρης, ευχαρίστησε τον

Ν. Κακλαμάνη για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, ενώ παράλληλα του κατέθεσε προτάσεις του Ε.Κ.Α. για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Αθήνα, ζητώντας ορισμένες εξ’ αυτών να συμπεριληφθούν και στις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας».

Ο Ν. Κακλαμάνης υποσχέθηκε ότι θα τις μελετήσει με τους συνεργάτες του.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.