Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Πολιτική

Σχόλιο Νικήτα Κακλαμάνη στη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, σχετικά με την εικόνα της πλατείας Συντάγματος

7 Ιουλίου 2011 – 15:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδη Παπαιωάννου, σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία Συντάγματος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, ανέφερε:

«Η εικόνα της πλατείας Συντάγματος, βεβαίως και είναι πρόβλημα, όχι μόνο για την αισθητική της πόλης αλλά και για την εμπορική και τουριστική δραστηριότητά της.

Υπενθυμίζω, όμως, ότι δήμαρχος της Αθήνας είναι ο Γιώργος Καμίνης και όχι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έκανε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσει ακόμη χειρότερες καταστάσεις, τον Δεκέμβριο του 2008.

Παρά ταύτα συμφωνώ με τον κ. Παπαιωάννου, ότι χρειάζεται να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Τον προτρέπω, λοιπόν, ως αρμόδιος υπουργός, να υιοθετήσει την πρόταση μου και να μετατρέψει το αδίκημα των βανδαλισμών και καταστροφών της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, απ’ όπου και αν προέρχονται, από πλημμέλημα, σε ιδιώνυμο κακούργημα.

Τέλος, αναμένω την αντίδραση του νυν δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο οποίος ελπίζω πως θα ακούσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης»

 

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.