Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Πολιτική

Έργα στις πλατείες Αγίου Παντελεήμονα & Αττικής

6 Ιουνίου 2013 – 14:12

Έργα στις πλατείες Αγίου Παντελεήμονα & Αττικής (Δελτίο Τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την απένταξη από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής των έργων στις πλατείες Αγίου Παντελεήμονα και Αττικής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 2,5 χρόνια ο κ. Καμίνης «ανακάλυψε» (!) ότι η απένταξη της ανάπλασης των πλατειών Αγίου Παντελεήμονα και Αττικής (κάτι που είχε συμφωνηθεί επί δημαρχίας μου, με την τότε υπουργό, κ. Τ. Μπιρμπίλη) ήταν προδιαγεγραμμένη, λόγω της υπερβολικής κοστολόγησης τους, καθώς και της δυσαρμονίας τους με τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες της περιοχής.

Γεννώνται, λοιπόν, τα εξής ερωτήματα:

– Γιατί η δημοτική αρχή υπερψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο (20/06/11) το συγκεκριμένο έργο και σήμερα υπονοεί ότι «κάτι στραβό» συμβαίνει με τη μελέτη και το κόστος;

– Για ποια «δυσαρμονία» ομιλεί ο κ. Καμίνης, αφού η συγκεκριμένη μελέτη, εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενεκρίθη και από το 6ο Διαμερισματικό Συμβούλιο (αρ. 28/2011), στο οποίο, επίσης, έχει την απόλυτη πλειοψηφία, καθώς και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (16/06/11);

Για αυτά και για άλλα ερωτήματα υπέβαλλα σήμερα ερώτηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ταυτόχρονα θα ζητήσω από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζή, να ελέγξει τι εννοεί αλλά και ποιους εννοεί ο κ. Καμίνης με τη φράση ‘’υπερβολική κοστολόγηση’’»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.