Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Δελτία Τύπου, Πολιτική

Δημόσια αποκατάσταση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους στο πλαίσιο των ερευνών για τη “διαλεύκανση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής”

17 Δεκεμβρίου 2013 – 12:52

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: «Δημόσια αποκατάσταση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τη ‘’διαλεύκανση της υπόθεση της Χρυσής Αυγής’’»

«Σε ερώτηση που είχα καταθέσει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (11/11/13), ζητούσα την επαναφορά των διοικητών της ΕΛ.ΑΣ. στις μονάδες που διεύθυναν, πριν αυτοί απομακρυνθούν στο πλαίσιο των ερευνών για τη «διαλεύκανση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής».

Από την απάντηση του υπουργείου και όπως προκύπτει από το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την μετακίνηση επτά αξιωματικών, ουδέν μεμπτό ευρέθη.

Από τους επτά αξιωματικούς, ωστόσο μόνο ο ένας επέστρεψε στη θέση του.

Ανεξάρτητα από τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αλλά και στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. (από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, Ταξίαρχο, Παναγιώτη Στάθη) θα έπρεπε να είχε προηγηθεί η δημόσια αποκατάσταση του κύρους των αξιωματικών το οποίο επλήγη.

Το θέμα για μένα παραμένει ανοικτό»

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.