Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Δελτία Τύπου, Νικήτας Κακλαμάνης, Πολιτική

Καταγγελίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για ΟΚΑΝΑ (Δελτίο Τύπου)

25 Οκτωβρίου 2012 – 16:22

Καταγγελίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για ΟΚΑΝΑ (Δελτίο Τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νικήτας Κακλαμάνης: «Τεράστιο πολιτικό και οικονομικό ζήτημα οι ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΚΑΝΑ»

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, με την οποία καταγγέλλει παρατυπίες στον ΟΚΑΝΑ, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τεράστιο πολιτικό αλλά και οικονομικό ζήτημα, για ενδεχόμενες παράτυπες πράξεις ύψους εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΚΑΝΑ επί προεδρίας της κ. Μένης Μαλλιώρη, προκύπτει μετά και από σχετική ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξα στη Βουλή, κατά την κοινή συνεδρίαση των διαρκών επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και καταγράφεται στα πρακτικά της 24ης Οκτωβρίου 2012.

Δυστυχώς, τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν και παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας για την επικεφαλής του ΟΚΑΝΑ, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι απαντήσεις της όχι μόνο δεν ήταν πειστικές αλλά ήταν και ψεύτικες.

Ως εκ τούτου τίθεται μείζον θέμα για την παραμονή της κ. Μαλλιώρη στην προεδρία του ΟΚΑΝΑ, αν και για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Καλώ τον Υπουργό Υγείας και την αρμόδια Υφυπουργό να παρέμβουν άμεσα και να δώσουν λύση στο ζήτημα»

 

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.