Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Πολιτική

Συνάντηση με Μιχελάκη-Γρηγοράκο για λύση των προβλημάτων της διαδημοτικής κινητικότητας

19 Δεκεμβρίου 2013 – 12:09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση Ν. Κακλαμάνη με Μιχελάκη-Γρηγοράκο για λύση των προβλημάτων της διαδημοτικής κινητικότητας

Με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της διαδημοτικής κινητικότητας, μετά την επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που είχε στηθεί «θεατρική παράσταση» από τον κ. Καμίνη στο έκτακτο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, είχα συνάντηση στη Βουλή, με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών κ.κ. Γ. Μιχελάκη και Λ. Γρηγοράκο, σχετικά με το γνωστό θέμα που προέκυψε με την επιστολή Γρηγοράκου στους δήμους.

Η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργού αφενός παραδέχθηκε ότι υπήρχαν λάθη και παραλήψεις σε ότι αφορά την κινητικότητα των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων -και όχι μόνο- και αφετέρου εδέχθη τη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας (Υπουργείου Εσωτερικών και αυτοδιοίκησης-ΚΕΔΕ), προκειμένου να διορθωθούν όλα τα λάθη.

Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα προβλήματα και όχι με καθυστερημένα «κροκοδείλια δάκρυα» κάποιων, που έτσι προσπαθούν να υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν, «παίζοντας» με το άγχος και την αγωνία των εργαζομένων»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.