Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Δελτία Τύπου, Νικήτας Κακλαμάνης, Πολιτική

Δήλωση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News”

17 Νοεμβρίου 2012 – 20:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News”, με τίτλο “Η Φεβρωνία και οι 7 υπουργοί”, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σχετικά με τη σημερινή «αποκάλυψη-βόμβα» της εφημερίδας “Real News”, σε ότι τουλάχιστον με αφορά, θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι:

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ γίνεται κατόπιν δικής μου έγγραφης απαίτησης προς τον υφυπουργό κ. Μαυραγάνη και η επιστολή αυτή έχει δημοσιοποιηθεί προ εβδομάδων.

Το αίτημα το επανέλαβα προφορικά στον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο, όταν τον επισκέφτηκα, παρουσία των δικηγόρων μου.

Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στη Βουλή για τον προϋπολογισμό (ιδέ πρακτικά), επανέλαβα το αίτημα του ελέγχου και της δημοσιοποίησης του πορίσματος, επειδή εκείνη τη στιγμή κατά σύμπτωση την κυβέρνηση εκπροσωπούσε στα υπουργικά έδρανα, ο υφυπουργός κ. Μαυραγάνης.

Η «κατηγορία», που μου αποδόθηκε, σύμφωνα με την ενημέρωσή μου από το ΣΔΟΕ, ήταν τηλεφωνική και βεβαίως ανώνυμη.

Ελπίζω το πόρισμα του προσωπικού μου ελέγχου να τύχει ανάλογης προβολής από την εφημερίδα “Real News”, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να το ζητήσω”

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.