Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Πολιτική

Facebook: Μήνυμα για Καλή Χρονιά

29 Δεκεμβρίου 2011 – 14:47

Αυτές τις γιορτές «θα κάτσω σπίτι, θ’ αράξω σπίτι» που λέει και ο Κηλαϊδόνης, με κλειστή όσο μπορώ την τηλεόραση, ανοιχτά όμως αυτιά και μάτια για να αφουγκράζομαι τις εξελίξεις. Εξάλλου, δύσκολοι καιροί για ήρωες. Ευτυχώς που από όλους εμάς τους Έλληνες, έκρινε η αγγλική εφημερίδα Telegraph, ν’ απονείμει τον τίτλο του ήρωα στον τέως Πρωθυπουργό!!!

Συγκεκριμένα σε ετήσιο αφιέρωμα που διενεργεί για τους ήρωες και τους… κακοποιούς, ο Τέως Πρωθυπουργός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ήρωες, τρίτος κατά σειρά. Στη φωτογραφία που δημοσιεύουν οι Βρετανοί, ο τέως πρωθυπουργός εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί, ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό, έκανε μια καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας» (δες …πρώτο θέμα).

Κατά τα λοιπά, σε εσάς τους αντι-ήρωες της καθημερινότητας εύχομαι: Καλή Χρονιά, με υγεία και γερό στομάχι ν’ αντιμετωπίσετε τα προβλήματα, μιας χρονιάς χωρίς επιπλέον δυσκολίες και ας… ανάβει κανένας «ένα κεράκι» και για όλους μας, αρκεί να μην είναι ο τέως Πρωθυπουργός!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

(Διαβάστε το σχόλιο στο προσωπικό facebook του Νικήτα Κακλαμάνη)

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.