Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014, Νικήτας Κακλαμάνης, Πολιτική

Συνάντηση Νικήτα Κακλαμάνη – Χρήστου Ζώη

7 Μαρτίου 2014 – 17:16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την στήριξη της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό στην υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για τον Δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς, Χρήστος Ζώης, μετά από σημερινή συνάντηση που είχαν.

Αμέσως μετά, ο Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον παλιό φίλο και συνάδελφο, Χρήστο Ζώη για την ηθική και πολιτική του στήριξη, τόσο του ίδιου, όσο και των συνεργατών του. Η συμπαράσταση αυτή, για έναν πραγματικά ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο, ενισχύει τη προσπάθεια όλων όσων πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Ζώης ανέφερε:

«Δέχθηκα σήμερα με μεγάλη χαρά, έναν παλιό φίλο και αγωνιστή στα κοινά, τον Νικήτα Κακλαμάνη, που “κατεβαίνει” υποψήφιος δήμαρχος για τη πόλη της Αθήνας. Όλοι όσοι έχουμε τάξει τον εαυτό μας σε μία προσπάθεια, να συγκεντρωθούν οι Έλληνες, αφού αφυπνιστούν γύρω από μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για παραγωγική και θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας… Όσοι εργαζόμαστε στο πλαίσιο της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη. Τη στηρίζουμε, γιατί είναι ανεξάρτητη, αποδεδειγμένα πια, είναι αυτοδιοικητική και βεβαίως είναι μία υποψηφιότητα, που αντιμετωπίζει όλες τις άλλες, που δυστυχώς έχουν ως μοναδικό σημείο αναφοράς την εκτόνωση και την ανάδειξη των κομματικών αντιπαραθέσεων. Οι πολίτες της Αθήνας έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Η ανάγκη τους δεν είναι να καταγραφούν στο πεδίο της τοπικής δημοτικής αυτοδιοίκησης τα ποσοστά των κομμάτων. Η ανάγκη του είναι με την εμπειρία του Νικήτα Κακλαμάνη, να ξαναδούν τη πόλη τους καθαρή, να αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του τοπικού άρχοντα. Πιστεύουμε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει την εμπειρία, έχει την ιστορία, έχει την αξιοπιστία, για να διεκδικήσει και να πετύχει αυτούς τους στόχους. Νικήτα σου εύχομαι εκ μέρους όλων καλή τύχη. Καλή εκλογή»

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας ΜΕΡΑς, Χρήστου Ζώη, μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.