Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Βουλή, Δελτία Τύπου, Ερωτήσεις, Πολιτική

Καθυστερούν προσλήψεις που έχει ανάγκη ο ΟΑΣΑ και προσλαμβάνουν ημετέρους

19 Οκτωβρίου 2016 – 11:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: «Καθυστερούν προσλήψεις που έχει ανάγκη ο ΟΑΣΑ και προσλαμβάνουν ημετέρους»  

Την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε πρόσληψη στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα «ντύσει» με ήχους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) αντί 3.900 ευρώ ως το τέλος του έτους, εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει πραγματοποιήσει έστω μία πρόσληψη ή μετάταξη οδηγών, ελεγκτών και μηχανικών, όχι μόνο στον ΟΑΣΑ αλλά στο σύνολο των ΜΜΜ, με αποτέλεσμα αυτά να βρίσκονται πλέον σε κατάσταση διάλυσης!

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν μετά από την απάντηση, που έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, σε σχετική ερώτηση, την οποία είχε καταθέσει ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην απάντηση τονίζεται πως αναμένεται να υπογραφούν από τον αρμόδιο Υπουργό προσλήψεις οδηγών, τεχνιτών και άλλου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης. Στην αναμονή, μετά από 18 μήνες…

Ούτε λέξη, επίσης, για το εάν πρόκειται να γίνει προμήθεια νέων λεωφορείων, καθώς και για το μέλλον των Οργανισμών Συγκοινωνιών, μετά από την ένταξη τους στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Συμπέρασμα: Προσλήψεις ή έστω μετατάξεις, σε τομείς που υπάρχει πραγματική ανάγκη και έλλειψη προσωπικού, δεν έχουν γίνει επί κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα ΜΜΜ συνολικά αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και δεν ανανεώνονται.

Το αποτέλεσμα; Δυστυχώς, ένα και μοναδικό: Η ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.