Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Βουλή, Δελτία Τύπου, Ερωτήσεις, Πολιτική

Λειτουργία “ΜΚΟ Κλίμακα”

7 Οκτωβρίου 2014 – 14:32

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ν. Κακλαμάνης: «Γιατί δεν ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για την ΜΚΟ Κλίμακα;»

Το “αξιοπερίεργο” ότι κανένας από τους εννέα (9) συνολικά ελέγχους, που  έχουν διαταχθεί από την ελληνική πολιτεία για τη «ΜΚΟ Κλίμακα», δεν έχει ολοκληρωθεί, επισημαίνει σε ερώτηση του προς τους υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση και Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο  βουλευτής Α’ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Ν. Κακλαμάνης τονίζει τον έντονο προβληματισμό για το γεγονός, ότι για τους ελέγχους στη συγκεκριμένη ΜΚΟ, η οποία διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, δεν έχει υπάρξει έστω ένα πόρισμα, αν και η υπόθεση αποτελεί ακόμη και προϊόν εισαγγελικής έρευνας.

Γι’ αυτό και ζητεί να ενημερωθεί τόσο για τους λόγους της σημαντικής καθυστέρησης, όσο και για το αν η “Κλίμακα” έχει συμπεριληφθεί προς επιδότηση σύμφωνα με το νέο ΕΣΠΑ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

 

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.