Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Εκλογές 2015, Πολιτική, Συνεντεύξεις, Τηλεόραση

“MEGA”

7 Ιανουαρίου 2015 – 22:35

Παρακολουθήστε τον Νικήτα Κακλαμάνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA”.

Σημεία της συνέντευξης:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

«Η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι. Οι δημοσιογράφοι και η ελευθεροτυπία δεν τρομοκρατούνται. Οι λαοί της Ευρώπης επίσης δεν τρομοκρατούνται και είναι ικανοί να υπερασπίσουν το μέγιστο αγαθό της ζωής και της δημοσιογραφίας»

«Στον ΣΥΡΙΖΑ εκθέτουν τους εαυτούς τους, καθώς στη διακήρυξη του προγράμματός στις  01/06/14 στην Αθηναΐδα, αναφέρουν ότι θέλουν Αλληλεγγύη με τον τρίτο κόσμο, με τον οποίο το σύνορό μας είναι η Μεσόγειος όπου χρειάζονται «γέφυρες» και μια νέα μεταναστευτική πολιτική και όχι τα «τείχη» μιας Ευρώπης – φρούριο. Και γι’ αυτούς τους λόγους είμαστε αντίθετοι με κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στον λεγόμενο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» που χρησιμοποιείται για τον στρατιωτικό έλεγχο ολόκληρων περιοχών του πλανήτη και για την περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών”»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 

«Βλέπω διαχρονικά τις δημοσκοπήσεις και δεν τις επικαλούμαι ανάλογα με το αν με συμφέρουν ή όχι. Τα 6-7% διαφορά βλέπω ότι έχουν φύγει στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Εκτίμησή μου είναι,  ότι η διαφορά θα ανατραπεί στα σίγουρα. Είδα τον κ. Τσίπρα να φωνάζει «η Ελλάδα ψηφίζει αριστερά». Η Ελλάδα δεν χρειάζεται γροθιές. Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική ομοψυχία, χρειάζεται συναίνεση και γι’ αυτό στις 25 Ιανουαρίου θα ψηφίσει ευρωπαϊκά, θα ψηφίσει εθνικά, θα ψηφίσει πατριωτικά, θα ψηφίσει  δημοκρατικά»

«Το 75% των Ελλήνων λέει ότι επιθυμεί πάση θυσία να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και το ευρώ. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που αφουγκράζεται το λαό, όπως λέει και θέλει να πηγαίνει με τα νερά του λαού, είμαι σίγουρος κ. Λαφαζάνη, ότι θα σας στενοχωρήσει ο αρχηγός σας. Θα σας πουλήσει μετεκλογικά. Διότι αν θέλει να συμβαδίσει με την άποψη του 75%, δεν θα μπορεί να είναι συνεπής με όσα έχει εξαγγείλει. Είναι αδύνατο να συμβεί και το ένα και το άλλο»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ και ΤΙΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Η ατζέντα πρέπει να ανοίξει. Πρέπει να μιλήσουμε για εξωτερική πολιτική. Εξακολουθούν να ισχύουν οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ; Να μιλήσουμε για εσωτερική ασφάλεια. Να μιλήσουμε για την ιθαγένεια σε χιλιάδες μετανάστες.

«Είδα μια πολύ “σοβαρή” συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τρεμόπουλο. Είναι γνωστές οι απόψεις του κ. Τρεμόπουλου για τα Σκόπια»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.