Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Εκλογές 2015, Πολιτική, Συνεντεύξεις, Τηλεόραση

«ΝΕΡΙΤ»

11 Ιανουαρίου 2015 – 13:25

Παρακολουθήστε τον Νικήτα Κακλαμάνη στη «ΝΕΡΙΤ», με την Μάριον Μιχελιδάκη και τη Βάλια Πετούρη.

Σημεία της συνέντευξης:

«Λυπούμαι πάρα πολύ που ο εν δυνάμει πρωθυπουργός, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας, έχει επιβάλλει το εμπάργκο των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση. Σας το λέει ένας άνθρωπος που είχε διαφωνήσει με τον τρόπο που έγινε η μετάβαση»

«Ακούω να έρχονται απειλές για όσους εργάζονται στην ΝΕΡΙΤ, σιγά τα πολλά λεφτά που παίρνουν και ακούω και για μοίρασμα θέσεων. Τους στέλνω ένα μήνυμα. Δεν θα είσαστε μόνοι σας στη Βουλή. Δεν να τα κάνετε αυτά που θέλετε»

«Καλό είναι στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθουν την ελληνικά γλώσσα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση με τους ικανότερους. Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοεί ότι θα κάνει με τους εντιμότερους. Είναι όπως το ολίγον έγκυος; Ας μάθουμε ελληνικά καταρχήν»

«Ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Αθήνας ήταν η Διπλή Ανάπλαση. Το τορπίλισε ένας περιοδεύων  θίασος επαγγελματιών οικολόγων. Και ακυρώθηκε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και απίστευτες αναπλάσεις που θα γίνονταν στο Βοτανικό και 30 στρέμματα πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τώρα ο πειοδεύων θίασος πάει να τορπιλίσει και το γήπεδο της ΑΕΚ, που δεν είναι αθλητικό έργο μόνο. Είναι και αναπτυξιακό για την περιοχή»

«Στηρίζω την επικοινωνιακή στροφή που έγινε στο κόμμα μου και πιστεύω ότι πρέπει να πάμε και με θετικές προτάσεις. Είχα πει εξαρχής ότι εκλογές δεν μπορούν να κερδηθούν με το φόβο τι μπορεί να συμβεί αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση»

«Πρέπει η ατζέντα να ανοίξει. Να πάμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, που δεν ξέρουμε τι πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να πάμε σε θέματα ασφάλειας, που επίσης δεν ξέρουμε τι πρεσβεύει. Ακόμα ισχύει η διακήρυξή του, που μιλά για αφοπλισμό της αστυνομίας. Δεν το έχουν αλλάξει. Να μας πουν τι ισχύει και τι πρεσβεύουν για τη μετανάστευση»

«Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κομμάτι για την τρομοκρατία; Λέει «είμαστε αντίθετοι σε κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στον “λεγόμενο” πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τι θα πει “λεγόμενος”;»

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα αυτή τη στιγμή είναι η ανεργία. Ανεργία όχι μόνο στους νέους αλλά κυρίως των ανθρώπων 45-55 ετών που έκλεισαν οι επιχειρήσεις. Έχουν χρόνια, έχουν γυναίκα, έχουν παιδιά και δεν τους παίρνει κανείς. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι σταδιακή μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις με επιδότηση θέσης εργασίας στις 300.000, που έχουν απομείνει περίπου μικρομεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι. Έτσι και την οικονομία ενισχύεις και σταδιακά μειώνεις την ανεργία»

«Δεν ήξερα ότι οι κύριοι Λαπαβίτσας και Βαρουφάκης είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί οι δύο κύριοι, που υποτίθεται με αντικειμενικότητα και τεχνοκρατικό μανδύα έβγαιναν και μας έδιναν τις γνώσεις τους; Ο μεν κύριος Λαπαβίτσας έλεγε να φύγουμε, να πάμε στη δραχμή και ο κ. Βαρουφάκης πιο συντηρητικός αλλά και οι δύο με την ασφάλεια των καλοπληρωμένων θέσεών τους σε μεγάλα funds, που δεν ξέρουμε τι ρόλο έχουνε παίξει στην κερδοσκοπία στην Ελλάδα. Για να μην ξεχνιόμαστε»

«Βορειοελλαδίτες και Βορειοελλαδίτισσες μην ξεχάσετε… Τρεμόπουλος! Ακραίες φιλοσκοπιανές θέσεις. Αν ήταν δυνατόν και η Θεσσαλονίκη να γίνει η πρωτεύουσα των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”. Ο εκπρόσωπος του “Ουράνιου Τόξου” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.