Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Βουλή, Δελτία Τύπου, Ερωτήσεις, Πολιτική

Στον αέρα η επένδυση του Ελληνικού λόγω μη μετεγκατάστασης των προσφύγων

14 Νοεμβρίου 2016 – 11:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: «Στον αέρα η επένδυση του Ελληνικού λόγω της καθυστέρησης στη μετεγκατάσταση προσφύγων-μεταναστών»

Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται η επένδυση του Ελληνικού λόγω της (υπερβολικής) καθυστέρησης από την πλευρά της κυβέρνησης να προχωρήσει στη μετεγκατάσταση χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, όπως κατ’ επανάληψη έχει δεσμευθεί.

Σύμφωνα με απάντηση, που έδωσε ο (πρώην) αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ,  Νικήτα Κακλαμάνη, σχετικά με το μέλλον της επένδυσης στην περιοχή του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου, παρότι έχουν περάσει 8 μήνες από τη λήξη της σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, με την “ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.” και η οποία προέβλεπε την παραμονή των προσφύγων-μεταναστών, δεν έχει γίνει το παραμικρό!

Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να εξακολουθούν, να συνωστίζονται, σε άθλιες συνθήκες, που εγκυμονούν κινδύνους υγιεινής ακόμη και για τις κοντινές περιοχές, ενώ την ίδια στιγμή η αξιοποίηση στο Ελληνικό μένει στις καλένδες, όταν η χώρα ψάχνει και την ελάχιστη οικονομική επένδυση.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξακολουθεί να επιβεβαιώνει, την πλειονότητα πλέον των Ελλήνων, ότι όχι μόνο δεν μπορεί αλλά κυρίως δεν θέλει…

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.