Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βουλή, Βουλή, Δελτία Τύπου, Ερωτήσεις, Πολιτική

Τεράστια χρέη στη ΔΕΗ από ανεξόφλητους λογαριασμούς

9 Νοεμβρίου 2015 – 10:57

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Κακλαμάνης: «Τεράστια χρέη στη ΔΕΗ από ανεξόφλητους λογαριασμούς»

Τη διαλεύκανση των καταγγελιών του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργου Αδαμίδη, σχετικά με τη μη καταβολή ανείσπρακτων οφειλών προς την επιχείρηση ύψους 2,5  δις ευρώ -ακόμη κι από μεγαλοοφειλέτες, οι οποίοι τύγχαναν ως και «πολιτικής προστασίας»-, ζητά με ερώτησή του από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη και τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Ν. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει ως προκλητικό το γεγονός, τη στιγμή που η οικονομική κρίση έχει υποχρεώσει τη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών να πληρώνει τους φόρους της και τους λογαριασμούς στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας με βαριές θυσίες στερούμενοι παράλληλα μέχρι και βασικών αγαθών, να υπάρχουν εύποροι συμπατριώτες μας που μετακυλούν τα χρέη τους στην κοινωνία.

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ ερωτά συγκεκριμένα ποια μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, ώστε να αναγκάσει τους κακοπληρωτές να πληρώσουν τις οφειλές τους αλλά κι αν θα προβεί σε νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην είναι δυνατή η ηλεκτροδότηση τους από άλλες εταιρείες.

Διαβάστε εδώ την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών.

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.