Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αθήνα Πόλη Ζωής, Αυτοδιοίκηση, Δελτία Τύπου, Εκλογές 2014, Νικήτας Κακλαμάνης, Πολιτική

Τι έγιναν οι κασέτες κ. Κασιδιάρη;

14 Μαΐου 2014 – 14:19

Τελικά, εκτός από τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις, φαίνεται πως και οι «συμφωνίες» «κάτω από το τραπέζι» προκαλούν πανικό.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η ανακοίνωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη εναντίον μου, επειδή του ζήτησα το αυτονόητο. Να παρουσιάσει τις κασέτες, που ισχυριζόταν ότι έχει μετά από την υπόθεση-Μπαλτάκου και στις οποίες γινόταν λόγος για συνομιλίες υπουργών αλλά και δικαστικών, που θα προκαλούσαν μέχρι και  το γκρέμισμα του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Κασιδιάρης αντί να απαντήσει «για τη ταμπακιέρα» με χαρακτηρίζει «στυλοβάτη» του μνημονίου, αποσιωπώντας προφανώς, ότι εγώ ΔΕΝ έχω ψηφίσει κανένα μνημόνιο.

Προφανώς, επίσης, «αγνοεί» ότι «θάβοντας» – για προσωπικούς λόγους ενδεχομένως-  τις κασέτες-«βόμβες», που ισχυρίστηκε ότι έχει, αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό «στυλοβάτη» του πολιτικού συστήματος, κατά συνέπεια και των μνημονίων.

Αυτό έχει, λοιπόν, σημασία και όχι «ηρωικές» προεκλογικές «κορώνες». Ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια  πριν από τις κάλπες:  «Που είναι οι κασέτες, κ. Κασιδιάρη»;

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.