Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Βίντεο, Εκλογές 2014, Πολιτική, Ραδιόφωνο, Συνεντεύξεις

«Πρωινό ΑΝΤ1»

15 Μαΐου 2014 – 10:14

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σημεία της συνέντευξης:

«Εγώ παραμένω πιστός στη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κώστα Μητσοτάκη, του Μιλτιάδη Έβερτ και του Κώστα Καραμανλή, με τον πυρσό από πίσω, ξεκάθαρα»

«Δεν έπεσα με αλεξίπτωτο. Τα 25 χρόνια που με εκλέγουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι σαν βουλευτή, σαν ευρωβουλευτή, σαν δήμαρχο, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου»

«Δεν υπερτιμώ, ούτε υποτιμώ κανέναν. Προσωπικά, έχω εμπειρία 8 χρόνων και γνώση, καθώς έμεινα  στην αντιπολίτευση του δήμου. Την ίδια ώρα, κανείς από τους άλλους υποψήφιους δεν λέει αν θα μείνει στο δήμο εφόσον χάσει»

«Είμαι ο μοναδικός υποψήφιος που είναι πραγματικά ανεξάρτητος»

«Θεωρώ βέβαιο ότι θα βρίσκομαι στον  β’ γύρο των εκλογών»

«Πριν από περίπου 20 ημέρες, κάθε μέρα έβγαινε ο κ. Κασιδιάρης και «κούναγε», χωρίς να τις κρατάει κασέτες. Διάφορες κασέτες. Με υπουργούς, ότι είχε συνομιλίες, με βουλευτές, με υπουργούς, με δικαστές. Ξαφνικά σιωπή. Αλλά και ο  πρωθυπουργός, ενώ από την Αμερική έλεγε θα τους βάλω όλους φυλακή, στην συνέντευξή του στον AΝΤ1, ξαφνικά αλλάζει θέση και τάσσεται υπέρ της καθόδου της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Δηλαδή 180ο αλλαγή. Μιλάμε για συμβιβασμό πλήρη του κ. Κασιδιάρη με το σύστημα, ενώ παριστάνει τον αντισυστημικό. Εγώ λέω τα γεγονότα, τώρα βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας. Το ερώτημα που κάνω λοιπόν είναι: Ηλία που είναι οι κασέτες; Ο Μιχαλολιάκος είναι φυλακή και εσύ σουλατσάρεις έξω. Τι συμβαίνει;Ή δεν υπήρχαν οπότε μας έλεγες παραμύθια ή αν υπάρχουν πρέπει να πεις γιατί τις έχεις κρύψει»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.