Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Βίντεο, Εκλογές 2014, Πολιτική, Συνεντεύξεις, Τηλεόραση

«Πρωινό ΑΝΤ1»

31 Μαρτίου 2014 – 10:12

Παρακολουθήστε τον Νικήτα Κακλαμάνη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σημεία της συνέντευξης:

«Το «παρών» σημαίνει, σύμφωνα με τη Βουλή, άρνηση ψήφου. Δεν ψήφισα όχι, διότι με δόλιο πολιτικό τρόπο στο άρθρο 1 υπήρχε και η διανομή του πλεονάσματος, που θεωρώ ότι είναι ένα θετικό μέτρο και, άρα, δεν μπορούσα να πω όχι»

«Από εκεί και πέρα, όμως, με όση προσωπική πολιτική αξιοπρέπεια μου έχει απομείνει, εγώ δεν μπορούσα να ψηφίσω κάτι το οποίο πρώτον βάναυσα καταπατούσε τις ιδεολογικές αρχές της παράταξής μου, όπως αυτές καθορίστηκαν, τον Οκτώβριο του ’74, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Δεύτερον, για μία ακόμη φορά, ποδοπατούσαν όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις δια στόματος Αντώνη Σαμαρά»

«Για μένα, χθες επλήγη η αστική δημοκρατία, η οποία βασίζεται πάνω στη μέση αστική τάξη – μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις»

«Χθες ακούω από τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι η ψήφος στο νομοσχέδιο είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Ο κ. Βενιζέλος είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αρχηγός της ΝΔ. Κανείς από το κόμμα το δικό μας δεν μας είπε ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Στους βουλευτές τέτοιου είδους γραμμές δίνονται από το γραμματέα της ΚΟ»

«Την απόφαση για το τι θα ψηφίσω την πήρα χθες το βράδυ, πριν από την ψηφοφορία, Μέχρι τελευταία στιγμή, πίστευα ότι θα γίνουν αλλαγές. Δεν έγινε καμία. Η μόνη επουσιώδης αλλαγή ήταν στα αγροτικά φωτοβολταϊκά»

«Αυτοί που βγαίνουν και γράφουν στα twitter και τα χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι αν δεν ήταν κι αυτά δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς τους»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.