Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Βίντεο, Εκλογές 2014, Πολιτική, Ραδιόφωνο, Συνεντεύξεις

«Real FM 97,8»

16 Απριλίου 2014 – 10:56

Ακούστε τον Νικήτα Κακλαμάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σημεία της συνέντευξης:

Γιατί να σας ξαναψηφίσουν οι Αθηναίοι;

«Η Αθήνα της προσεχούς πενταετίας έχει ανοιχτές πληγές από την κρίση. Όλοι οι ανθυποψήφιοί μου, όπως τους ακούω, μιλάνε για το πως θα διαχειριστούν τις πληγές, δηλαδή να τις κρατήσουν ανοιχτές. Οι πληγές πρέπει να κλείσουν»

«Το έργο του κ. Καμίνη είναι ανύπαρκτο. Η σύγκριση είναι καταλυτική. Αυτό το ξέρει και ο κ. Καμίνης για αυτό και στις επανειλημμένες προκλήσεις μου να περπατήσουμε μαζί την Αθήνα και να δείξει ο καθένας το έργο του, δεν απαντά»

Για την απαγόρευση των χριστιανικών ευχών από τον «Αθήνα 9,84»

«Από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Καμίνης απαγορεύτηκε στον «9,84» να εύχονται «καλό Πάσχα» και «Χριστός Ανέστη». Λένε απλά «χρόνια πολλά», για να μην ενοχληθούν οι φιλοξενούμενοι νόμιμοι ή παράνομοι μετανάστες στην Αθήνα, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Επίσης, μία παράδοση, από εποχής Μιλτιάδη Έβερτ, ήταν να μεταδίδει ο «9,84» τις λειτουργίες, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη λειτουργία της Ανάστασης. Σταμάτησε και αυτή»

Για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Δεν γνωρίζω πολλά από τα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογα. Υπάρχουν και πρόσωπα που γνωρίζω και είναι αξιόλογα. Βέβαια δεν αντιστάθηκε η ΝΔ στον πειρασμό «λαμπρών» ονομάτων, που δεν ξέρω εάν γνωρίζουν και ποιος είναι ο αριθμός των ευρωβουλευτών. Σταυρός υπάρχει, η ευθύνη μεταφέρεται πλέον στις πλάτες των πολιτών να επιλέξουν τους καλύτερους»

«Θεωρώ πάντως μεγάλο μείον για το ευρωψηφοδέλτιο ότι δεν υπάρχει σε αυτό, με δική της απόφαση, η Μαριέττα Γιαννάκου. Είναι ένα πρόσωπο, που έχω γνώση προσωπική, το πόσο μετράει στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι»

Για το ασυμβίβαστο βουλευτή-δημοτικού συμβούλου

«Σε τρία νομοσχέδια που συζητήθηκαν στη Βουλή και αφορούσαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο κ. Σπηλιωτόπουλος απουσίαζε (και τυπικά). Εγώ ήμουν εκεί και βοήθησα να διορθωθούν υπέρ της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένα πχ που έχει να κάνει με την οικονομική ανάπτυξης της πόλης και αφορά τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα στους καταστηματάρχες. Ο κ. Μιχελάκης έκανε δεκτές τις πολλές από τις παρατηρήσεις μου και θα ανασάνουν οικονομικά αυτοί οι άνθρωποι»

Για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

«Ξαφνικά ο νεοφιλελεύθερος κ. Σπηλιωτόπουλος χρησιμοποιεί ακροδεξιά ρητορική αλλά αυτό είναι δικό του θέμα»

«Εγώ έχω απαντήσει τι θα πράξω αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο και περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Εκείνος δεν απαντάει και το θεωρώ αυτονόητο. Η γραμμή της ΝΔ ήταν να στηρίξει τον κ. Καμίνη. Εγώ χάλασα τη σούπα, γιατί είπα θα κατέβω ούτως ή άλλως. Βρέθηκε λοιπόν η διπλή υποψηφιότητα και έμμεσα πιστεύουν κάποιοι ότι θα πετύχουν το στόχο τους. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο και ο ξενοδόχος είναι ο λαός της Αθήνας και της ΝΔ. Οπότε ο λόγος που δεν απαντάει ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι προφανής. Πρέπει να εκτελέσει τις εντολές του Μαξίμου»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.