Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Βίντεο, Ραδιόφωνο, Συνεντεύξεις

“Real FM 97,8»

16 Μαΐου 2014 – 10:12

Ακούστε τη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM 97,8», με τον Γιώργο Τράγκα.

Σημεία της συνέντευξης:

«Εγώ απευθύνομαι σε όλους τους Αθηναίους, απευθύνομαι στο καραμανλικό μπλοκ των Αθηναίων και τους λέω: Αν θέλετε να μην έχουμε ξανά τον ανύπαρκτο Καμίνη δήμαρχο, στείλτε το μήνυμα σας μέσα από το πρόσωπο αυτό, που δεν θέλει η κομματική και πολιτική ηγεσία, δηλαδή τον Νικήτα Κακλαμάνη. Όλα τα άλλα είναι «άλλα λόγια» να αγαπιόμαστε…»

«Προφανώς το πολιτικό ατύχημα που αναφέρεται ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αν οι Αθηναίοι με ψηφίσουν για δήμαρχο, αφορά στον ίδιο. Σας υπενθυμίζω τη δήλωση και δέσμευση του, ότι αν δεν εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας εγκαταλείπει τη κεντρική πολιτική σκηνή. Σε αυτό το ατύχημα αναφερόταν και μόνο ο κ. Σπηλιωτόπουλος»

«Συνεργάτες του κ. Σπηλιωτόπουλου παίρνουν τηλέφωνα και λένε: «μας λείπουν  ένας-δύο ψήφοι μη ψηφίζετε τον Νικήτα! Δεν ξέρουν καν σε ποιους τηλεφωνούν! Σκεφτείτε ότι πήραν υποψηφίους του συνδυασμού μου για να το πουν αυτό! Έχουμε καταγεγραμμένο και το τηλέφωνο από το οποίο έπαιρναν!»

«Κύριε, Τράγκα μπορείτε να μου εξηγήσετε  πως οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις αδέκαστων κατά τα άλλα εταιρειών δημοσκοπήσεων έδιναν στον κ. Σπηλιωτόπουλο 17% και σε μέσα 8%; Πως εξηγείται, ότι ο πανικός:  «μην ψηφίσετε αυτόν, γιατί κινδυνεύω να μη μπω στον β’ γύρο», αφού κατά τις δημοσκοπικές εταιρείες υπήρχε προέλαση;»

«Ο κ. Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται σε πανικό και ο ίδιος και το σχέδιο, προκειμένου να στηριχτεί κυρίως ο κ. Βενιζέλος, μετά από τη πρώτη Κυριακή σε ότι αφορά τουλάχιστον την Αθήνα. Να εκλεγεί, δηλαδή ο κ. Καμίνης»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.