Συνεντεύξεις
Βουλή
Πολιτική
Αυτοδιοίκηση
Τα είπα & έγιναν
ΑΡΧΗ » Αυτοδιοίκηση, Βίντεο, Εκλογές 2014, Πολιτική, Ραδιόφωνο, Συνεντεύξεις

«Real FM 97,8»

20 Μαΐου 2014 – 16:27

Ακούστε τη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8», στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σημεία της συνέντευξης:

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έφτανα μέχρι την κάλπη. Εξεπλάγην από τους 206 Αθηναίους και Αθηναίες που υπέστησαν πάρα πολλά και αυτοί και δεν έφυγαν από τον συνδυασμό»

«Δεν σκέφτηκαν ότι θα έρχονταν δίπλα μου άνθρωποι που δεν τους ήξερα. Ήρθαν και είπαν γουστάρουμε αυτό που κάνεις. Κορυφώθηκαν τα χτυπήματα κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας με τη δήλωση του Πρωθυπουργού το Σάββατο το μεσημέρι, για χαμένη ψήφο»

«Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ. Δεν φοβήθηκα να κοντραριστώ στα ίσια μαζί τους. Είναι ένα ποσοστό το οποίο το πήραμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι ένα μασίφ κομμάτι το οποίο πολλοί θα θελήσουν μελλοντικά να το έχουν πλάι τους»

«Δεν θα πάρω θέση στην νέα εκλογική μάχη. Η ΝΔ πήρε τον κ. Καμίνη γιατί αυτός ήταν ο αρχικός στόχος και επειδή εγώ δεν υποχώρησα στη μη υποψηφιότητά μου, μη αποδεχόμενος τα όποια ανταλλάγματα. Κατά πόσο ευνοεί αυτή η ξεκάθαρη δήλωση, πρωί πρωί, του κ. Κεδίκογλου, δεν είμαι σίγουρος»

«Εγώ θα συνεχίσω την παρουσία μου στη Βουλή. Δεν θα είμαι ούτε ναι σε όλα, ούτε όχι σε όλα. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα συνεργασίας. Εγώ θα ξεκινήσω μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροδεξιάς»

«Δεν φταίνε τα ονόματα των κομμάτων ούτε τα σύμβολά τους. Φταίμε εμείς που είμαστε μέσα στο κόμμα. Δεν πας να αλλάξεις αυτά τα πράγματα. Άκουσα για την Ελιά της κεντροδεξιάς. Αυτά είναι πράγματα που θα συντείνουν στο ανάποδο»

Πείτε την γνώμη σας!

Πρεπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε σχόλιο.